понеділок, 14 лютого 2011 р.

Тиждень 6. Напружений

Если каждый является самым лучшим, то
кто тогда все эти доходяги позади меня?

Двометровий паркан та кладовище. Понеділок відзначився цікавими відвідинами товариша, який зараз "лежить" в інституті Амосова. Лежить він там дуже умовно, тому що без проблем їздить на конференції, тренінги та організовує ще якісь штуки. Як приїхала, він влаштував мені екскурсію територією лікарні. Ми забрели на маленьке лікарняне сміттєзвалище, залізли на якісь горизонтальні труби й взагалі вилізли на паркан. А лікарня, до речі, межує з Байковим кладовищем - для мене це місце визначне певними спогадами та місцями гарною архітектурою склепів та пам'ятників. Й нам не прийшло в голову нічого розумнішого, як, суто кажучи, втекти з території лікарні, перелізши через двометровий паркан. Після того я провела своєму товаришу екскурсію Байковим кладовищем й він зарікся ще хоч раз туди піти Х)


Гарна погода = гарні думки. Так, і цього тижня ми мали невеличкий перед-прем'єрний показ весни. Тепло було навіть у нашій вічно холодній аудиторії 210, де ми маємо "Методологію та методи соціологічного дослідження". Після пар потягнула подругу на прогулянку - пройшлися Маріїнським парком. Дуже приємні відчуття - особливо з сьогоднішньої перспективи, коли -15 не лише у холодильнику. Певно хтось тоді просто дуже сильно попросив весни й йому дали трохи часу.






У вихідні. Майже не спала. Дуже напружено все проходило. Бо ж як раз у ці дні ми проводили IV Дебатну Школу. Багато пунктів зірвалося, але загалом, зі сторони все пройшло більш-менш вдало. У всякому разі, учасники, що прийшли, виглядали задоволеними. Побачимо хто з них залишиться у нас на постійній основі. Не дивлячись на те, що ми Могилянський Дебатний Клуб, школу проводили у НПУ ім.Драгоманова - дуже вдячні нашим друзям з їхнього ДК за допомогу. Протягом самого заходу ніяких ЧП не траплялось, було дуже приємно відчувати, що ти все тримаєш під контролем - учасники знають де їм бути, що робити; організатори - що робити й де що лежить. Все провели чітко і чисто :)
Також ми з Бабайкою встигли заскочити на виставку хенд-мейду "ШТУКИ" - я забрала замовлені рукавички, придбали чогось для душі та подарунок близькій подрузі. Того ж дня (субота) я, Бабайка та Аристократ перед купівлею кави-брейк для дебатної школи заскочили в кіно - подивились фільм "Більше, ніж секс" - дуже приємний та хороший фільм, добре, що такі ще знімають :) Трейлер, на жаль, не кидаю, бо от як раз їх робити вже не дуже вміють. Та й взагалі помітила, що чим більш неадекватний трейлер, тим більше мені сподобається фільм. Тобто ту пародію на рекламу фільму не дивіться - йдіть одразу на всю картину! До речі, десь рік тому побачила фото дуже крутої чашки - й на цій виставці, що ми з Бабайкою були змогла її купити! Мрій збуваються :)








1 коментар: