понеділок, 14 листопада 2011 р.

Тиждень 45. Ігорний

Люблю ошибаться - каждая ошибка это опыт.
Не люблю ошибаться повторно - каждая
повторная ошибка говорит мне, что я идиот.

Математика. Потроху розумію, що мої пропуски ні до чого хорошого не ведуть. Був колоквіум з матаналізу. За день до того однокурсник майже годину роз'яснював мені границі, зо що вдячна - тепер шарю. Хоча колоквіум написала недобре. Будемо підтягуватись.

Час. Глянули з Простими людьми цей фільм. Хороший, динамічний. Сподобалась цікава ідея торгівлі часом. Творці фільму та перекладачі навіть адаптували різні крилаті вислови про гроші під час. Раджу до перегляду у компанії мислячих друзів - і весело, і не треба потім пояснювати про що фільм.



Зелений лось. Саме з такою назвою грали з Кідом на останньому київському турнірі. Грали в цілому непогано, але у фінал не пройшли. Вважаю, що в останньому раунді нас засудили, але що поробиш - всі були в однакових умовах.


iSpeak. У неділю запросили бути суддею на дебатній частині форуму з ораторства. Була рада бачити знайомих з Харкова. Пограли в цікаву гру - "трилітрова банка": обирається якась літера, а потім по колу кожен називає якийсь предмет на цю букву, що влазить у трилітрову банку (одразу раджу домовитись - вміщається зо об'ємом чи пролазить через отвір в банці).

Немає коментарів:

Дописати коментар