понеділок, 21 листопада 2011 р.

Тиждень 46. Святковий

Люди были созданы для того, чтобы их любили,
а вещи были созданы для того, чтобы ими пользовались.
Мир в хаосе потому, что все наоборот. (с)



День студента. Святкували 17.11 з одногрупниками. Пішли на ролердром - дуже класно покатались. Насправді була дуже здивована - з 19 чоловік у групі пішли 14 - я дуже мало знаю груп, які так збираються. Які взагалі збираються! Приємний день був. Пішли також усі разом в кіно на фільм "Війна богів. Безсмертні" - давно чекала на цю картину. Але вона виявилась туалетним папером :) Ще більш збочене кіно важко знайти. Особливо шкода було наших хлопців - вони ще мали відходити після перегляду. Шуткували, що "було життя до цього фільму і після" :) Потім ще поїли піци, а в мене зі старостою почалась суперечка щодо гомосексуалізму - він вважає це хворобою. Це трохи вивело мене зі рівноваги - не найприємніше заняття доводити людини що ти та тобі подібні не хворі люди. При чому людина цілком розумна, адекватна. Мене більше збивало з пантелику не його погляди, а що розумна людина ставить на себе обмеження навіть не намагаючись зрозуміти суть явища. Була здивована якими іноді сильними бувають нав'язані думки. Цікавий феномен, хоч і не приємний.



Сутінки. Наступного дня пішла з Сонечком на четверті "Сутінки. Світанок". Свого часу нас обох зачепила ця Сага і, хоч вже давно відпустила, все одно ходимо разом в кіно на ці фільми. "Світанок" шалено сподобався! Хай там що кажуть, але ще краще реалізувати цю книгу певно не можливо! Ми просто розслабились і дозволили собі пищати після перегляду! Задоволення отримали максимально :)

Київ-Одеса. На вихідних були на турнірі в Одесі. Було холодно зовні, але тепло всередині. Зводила своїх в китайську забігалівку "Страдіварі", показала Кірху, загалом поводила містом. Вночі між турнірними днями багато балакали про приємне. Культурною програмою була вечірка у стилі "Стиляги" - афігенно вийшло! :)






Немає коментарів:

Дописати коментар