понеділок, 5 грудня 2011 р.

Тиждень 48. Правильний та дурний

Work smart, not hard. (c)

Останнє засідання ДК НаУКМА. Цього календарного року. Було чоловік 17, пограли у різні розвиваючі ігри, поїли піци, обговорили плани на наступний рік. Все як треба.

Высоцкий. Спасибо, что живой. Пішла з татом на цей фільм. Чіпляє. Картина не документальна, художня, але така справжня! Актори прекрасно впорались. Й хай там хто плюється, у мене цей фільм залишив лише приємні враження. Хоча фонова музичка потішила - іноді нагадувало якийсь бойовик, але загального сприйняття це не псувало. Раджу до перегляду.


Дурниці. Іноді я роблю дурниці просто тому, що знаю, що це абсолютно точно дурниця! :) (without_translater)

Рижик та таланти. Забрала у п'ятницю Рижика з роботи. Посиділи в "Сепії" на Сагайдачного, затишна місцинка, смачні баварські ковбаски :) Потім пішли на "НаУКМА має талант" - організатори були наші інформатики-першокурсники - як на перший курс, молодці. Навіть Кондратюка запросили у журі.

Аристократ та робота. Цими вихідними Хазяїн запропонував роботу. Вже вкотре, але нарешті подивилась на пропозицію серйозно, бо це вже було щось реальне. У неділю зустрілась з Аристократ, щоб порадитись - він вже має великий досвід відносно суміщання роботи та навчання. Дізналась кілька цікавих моментів щодо трудової книжки. Аристократ порадив відкрити її в універі - тоді час мого навчання буде вже йти як стаж роботи. Треба буде заскочити в деканат стосовно цього. Поки що у роздумах. Наступними вихідними буду в Донецьку, заодно зустрінусь з Хазяїном, обговоримо все толком.

Немає коментарів:

Дописати коментар