понеділок, 12 грудня 2011 р.

Тиждень 49. Заліковий

"Бабочка крылышками вяк-вяк-вяк! А за
ней воробушек - шмыг-шмыг-шмыг..."

к/ф "Обыкновенное чудо"

Колективна дискретка. Цього понеділка зібрались з одногрупниками, щоб разом розв'язати практичну з дискретної математики. Просиділи години чотири, але майже все розв'язали, а до того, що не встигли зробити. хоча б накидали ідей. Продуктивно посиділи. Бо вже у вівторок мали контрольну та здавати цю практичну. До речі, контрольну більшість написали цілком вдало. І практичну теж :)

Перші заліки. Цього тижня вже складали матаналіз та програмування. З МА багато хто мав автомати, бо було дуже мало часу на повноцінний залік, але викладач сказав, що ще вимагатиме з нас у наступному тримі - там вже буде екзамен, тому буде час кожного розпитати як слід, тому маємо готуватись. Програмування - суцільний кошмар! Ми найслабший набір за всю історію спеціальності (5 років). Не буду детально описувати, але ще більш дурною я себе давно не відчувала. Але є гострий стимул показати у наступному тримі, що ми ще можемо! Побачимо чи нам вдасться.

Потяг. Після заліку з програмування пішли частиною групи трошки прогулятися, провітрити мозок, бо голова кипіла. Погода була приємна, пройшлися до центру, до парку Слави на Арсенальній. Я ввечері мала потяг до Донецьку, то потім ще майже всі поїхали на вокзал мене проводжати, було приємно. У потязі дорогою познайомилась з цікавою людиною - має дві освіти - економічну та програміста. Дуже багато розмовляли про усе на світі. Добре було не бути самій, не люблю такі дороги. Вранці цей програміст навіть подарував мені гарного вірша на пам'ять.

Донецьк. Майже усю суботу провела з Хазяїном - вирішували питання щодо роботи, просто спілкувались. Він має компанію "Колізей Медіа", яка працює у сфері SMM (просування у соц. мережах продуктів, подій, людей). Ще чітко не визначили мої обов'язки, треба буде спробувати на конкретному проекті. Зараз йдуть переговори з гуртом "Друга Ріка" та організаторами концерту "Red Hot Chilly Peppers" у Києві. Побачимо, що буде першим :) У неділю була на дебатному турнірі суддею. Цікавий вийшов турнір, хоча важко сказати чим саме. Певно атмосфера була якась така...





Немає коментарів:

Дописати коментар