понеділок, 26 грудня 2011 р.

Тиждень 51. Різдвяний

We start to get old when we substitute
"passion" for "wisdom" in our lives.
(c) Paulo Coelho



Штуки. Зводила своїх дівчат на різдвяну виставку хендмейду - чогось мені новий формат не дуже сподобався - раніше там можно було на всі 5 години зависнути (виступи творчих колективів, майстер-класи, тематичні куточки тощо), а зараз ми може півгодинки побули. Але вибір виробів так само широкий. Деякі майстри вже мене впізнають :)

Adventsabend. Цього тижня виявилось, що маю дуже багато (греко-)католиків серед знайомих. На 24 грудня зібрались з Простими людьми у гуртожитку, влаштували дівич-вечір. Лебідіка насмажила оладок - смачнющі! Ввечері наші знайомі хлопці поверхом нижче запросила нас до себе на кутю. У них все як треба - 12 страв, іконка Миколая з пряника, кутя. До речі, найсмачніша кутя, яку я коли-небудь їла! Вечір був дуже теплий, зі своїм гумором та людьми. Певно дійсно найкраще стається не заплановано.

Різдвяний ранок. Відзначився холодними оладками, салатом та сміхом через вчорашній вечір. Його тепло перенеслось ще на кілька наступних днів. Вирішили з дівчатами з'їздити у кафешку "FRIENDS", яка відкрилась десь трохи більше, ніж рік тому, у Києві. Там досі затишно, приємно і крутять "Друзів" на підвісному екрані.



Немає коментарів:

Дописати коментар