понеділок, 21 березня 2011 р.

Тиждень 11. Присвячений зустрічам

"Если вы всерьез хотите разочаровать родителей,
а к гомосексуализму душа не лежит, - идите в искусство".
Курт Воннегут



Consumer Fest. У КНТЕУ 15 березня проводився невеличкий дебатний турнір за форматом Теда Тернера (публічні, телевізійні дебати) у рамках Консумерського фесту. Організували все добре, експерти цікаві, але теми сформульовані не коректно - одразу видно, що не дебатери скаладали. Як потім виявилось - це робили ті ж експерти :) З приємного - ми з моїм тім-мейтом, яку не так часто бачу, виграли цей турнір й нам подарували торт "Київські каштани" :) Команда "Ти щось неймовірне" - назва одразу привернула позитивну увагу.

Сонечко. У перше за цей рік зустрілись з моєю колись дуже близькою подругою. Забрала її з роботи, разом поїхали додому. Тепер спілкуємось більше у світському світлі. Але все ж спілкуємось. Може десь так і мало бути, хто зна.

Невдала Феофанія. У суботу хотіли з Агнешкою махнути у Феофанію, провітритись, але погода не сприяла. Зате за один день побачили і весну, і осінь, і зиму. Наїлися сніжинок, надивилися Київської архітектури, глянули танці на Майдані, зацінили прикольну рекламу. Й купили мені кльового зайця з пробкового дерева! :)





Дебати зроблені з желе. Інакше назвати нашу неділю мені важкувато. Офіс Дебатної Академії був зайнятий, то ми грали у школі на Позняках, недалеко від дому Рижика. Збирались довго, частинами. Домовились на 12:00, але зібрались та почали грати лише близько четвертої години. То таке. Зате потім дуже весело погалділи з Рижиком. Вечір закінчився приємно.

Немає коментарів:

Дописати коментар