понеділок, 7 березня 2011 р.

Тиждень 9. Теплий

Рыцари долго и жестоко бились за платок принцессы.
А потом, пролетающий мимо дракон, ради забавы,
сжег всех - и рыцарей, и принцессу. Странно!
via Twitter


Слабо? Початок тижня відзначився саме цим закликом. Ну й плюс кілька речей на спір. Розвели Сенсея на початок перемовин з СК стосовно фінансування ДК. З Рижиком заклалися щодо певного секрету, але результати парі будуть не пізніше 1 червня. Той, хто програє, залізе у присутності нашої компанії на стіл у МакДональдсі й прокричить "Я люблю американську демократію!". Закладалися, до речі, сидячі у МакДаці на Лук'янівці ;)

Парк відпочинку. В останній день зими, але перший цього тижня, махнули з Рижиком у парк, що на Дорогожичах. Ну, як парк... я зву цю місцину чимось на зразок рощі. Також цікавим фактом є те, що роща межує з лікарнею імені Павлова. Вже було близько шостої вечора, досить темно, особливо у такому лісі, й ми заблукали. Нам стало трохи лячно, тому йшли ми тихенько співаючи. Але блукали ми не дуже довго (дорогою нам зустрілись невеличке кладовище, корпус Павловки з колючим дротом, кілька людей з собаками та й по всьому), вийшли біля головного в'їзду до лікарні. А вже потім гайнули на Лук'янівку випити кави з якимось шкідливим закусом.





Цікавий початок Масленої. У п'ятницю вирішила трохи прогулятися після пар. Коли піднялась Андріївським спуском до Співочої Алеї, зустріла Сенсея з дебатеркою ДК КНЕУ. Вирішили прогулятися втрьох. Залізли на Лису гору, трошки поблукали. Потім вийшли через приховану алею закоханих знову на Андріївський, піднялися до Софіївської площі, пройшлися Хрещатиком - посиділи в МакДаці, зустріли фреша-соціолога з Могилянки - веселий хлопчина, цікавий. Також наїлися солодкого поп-корну Х) Пройшлися Маріїнським парком, вийшли на Арсенальну, де купили собі млинців й їли їх у переході, бо на вулиці холодно:))






Виставка "ШТУКИ" та дівоча вечірка. Вихідні були активними. У суботу зранку пішла на виставку рукоділля з кількома дівчатами, з якими ще у школі вчились. Організаторам можу поставити дуже багато плюсів - якнайкраще потурбувались про насиченість програми. Ми ледь змусили себе піти звідти о п'ятій вечора, рахуючи, що ми там були з 13:30. Виступи циркових акробатів, танцюристів, цікавий психоделічний фільм на фоні, непогане музичне оформлення, буфет, куточок з пуфиками, де можна умоститись, лотерея за квитками - ну й звичайно майстри! Загалом новачків я не бачила, зате чимало знайомих облич та робіт. А потім мені дзвякнула Рижик й позвала на дівич-вечір. Сиділи з дівчатами у п'ятому гуртожитку Шеви. Нас було п'ятеро, більшість лишились на ночівлю - лягли ми близько четвертої ранку. Це при тому, що мені треба було гайнути звідти о 7:00, щоб подруга, у якої ми зібрались, не мала потім проблем. Приїхавши додому відсипалась до години дня, а потім поїхала в офіс Дебатної Академії. Там майже та сама компанія, але у більш розширеному варіанті та з хлопцями готувалась до міжнародного турніру "FIRE", що буде у кінці березня у Харкові. Мій тім-мейт поки що хворіє, тому я була суддею. Дуже продуктивно посиділи. Також обговорили кілька важливих питань стосовно проживання та роботи відділення, поїли піци, напилися чаю :) Поверталась додому тепло :)






Немає коментарів:

Дописати коментар