понеділок, 25 квітня 2011 р.

Тиждень 16. Вибуховий

Звідки беруться пусті чашки на столі?
Я ж ні разу не приносив пустих чашок...

Не студент. Вже. У середу підписала обхідний лист, занесла у відділ кадрів, забрала документи. Йду, не зважаючи на перешкоди. Приймаю кардинальні рішення. А все тому, що не можу йти проти себе. Вже стомилась думати добре це чи погано, просто так воно є. Тепер більшість вільного часу готуюсь до тестування, щоб знову вступити. Вступити на прикладну математику, в свою любу Могилу :) Зовсім трошки залишилось. Але в той самий час - дуже-дуже довго. Думаю, що період між подачею документів та наказом про прийняття у лави студентів буде найдовшим. Також у понеділок зустрілась з аспіранткою, яка пише роботу з соціологічного моделювання - якщо ця сфера достатньо сильно мене зацікавить, то можливо візьму соціологію майнором (друга спеціальність, яка отримується паралельно з основною, беруться лише основні курси з неї).


Guano Apes. В Києві! Так, була на їх концерті 19 квітня:) Й це було щось скажене! Щоправда гурт ми чекали близько двох годин та й розігрів був такий собі, але коли вже вийшли ВОНИ, то забуто було все на світі - всередині все просто відривалось й знов ставало на місце. Повертаючись додому, не стримувала себе - просто співала :) Світлини + кілька відео, зроблених не мною, але там де треба.




















А це їх викликали на "біс":



ЮР Spring. У суботу грали на місцевому дебатному турнірі, який влаштовував юридичний факультет Шеви. Цікавий факт - перед тим на тижні грали раунд за резолюцією "ЦП скасує заборону на вилов синіх китів" - й ми з тім-мейтом домовились, що якщо виграємо його, то на наступному турнірі будемо грати під назвою "Сині кити". Ну й відповідно :) "Сині кити" навіть пройшли у фінал турніру, хоча вважаю, що фінал ми могли б зіграти й краще. Перемогла команда з КІМО - "Опосуми" :) Дебати все більше перетворюються на зоопарк, можливо на краще - там всі у ґратах й з дисципліною.







3 коментарі:

  1. А які перспективи бачиш від вивчення прикладної математики?

    ВідповістиВидалити
  2. Це те, як працює мій мозок. Перспективи можна намалювати будь-які - соціологом теж можна знайти роботу, й математику теж. Я туди йду, тому що це приносить мені задоволення - просто люблю математику та комп'ютери :) Думаю, що проблем з перспективами не має бути - програмування, страхове прогнозування й все таке.

    ВідповістиВидалити