понеділок, 12 вересня 2011 р.

Тиждень 36. Неочікуваний

Make love, peace, debate.

Дебатний Клуб.
Початок сезону досить вдалий - на першому засіданні було близько 17ти чоловік. Був навіть Лесик - він якраз був проїздом у Києві :) Посудив раунд, сказав свою експертну думку, поспілкувались. Ввела нову фішку - на засіданні пропоную три теми й потім вже усі присутні обирають, яку саме гратимуть. Поки що показує непоганий результат.

Фізкульт-екскурсія. У вівторок після фізкультури на Трухановому острові мали вікно - то я повела кількох своїх сокурсниць гуляти містом. Пройшлися у глиб центру, Маріїнським парком, Липками, побачили кілька робіт Городецького, загалом походила чимало - повертались Андріївським узвозом - як раз в притик пари з Дискретної математики встигли.

Джен Ейр. Одна з моїх найулюбленіших книг. У п'ятницю пішли з Юльчиком на останню екранізацію з Мією Васіковською та Майклом Фассенбергом. Одразу помітно, що знімали американці про англійців. Це все ж таки дуже різні люди. Початок фільму надто рваний, багато моментів дуже пожмакані, нема цілісної розповіді. Не прочитавши книгу, втрачаєш картину. Але фільм має свої вагому плюси - сильна акторська гра (вже дорослих акторів, бо двом малим, що грали Джен у дитинстві та Адель не віриш абсолютно), необхідні моменти дуже сильно передані, дуже! Фільм чіпляє. Але ця жмаканість... У будь-якому разі раджу до перегляду. Трейлер викладати не буду, бо він вкрай невдалий - складається враження, наче це фільм жахів.

ЦТ-ДР. У неділю була зустріч Форуму Другої Ріки з гуртом. Дуже весело посиділи в "Барабані", поспілкувались. Абсолютно неочікувано було, коли наприкінці зустрічі хлопці роздали усім присутнім безкоштовні квитки на їх концерт 17го вересня з турецьким рок-гуртом. Ми дуже здивувались, було приємно.



Немає коментарів:

Дописати коментар