понеділок, 26 вересня 2011 р.

Тиждень 38. Підготовчий

Покажіть мені хоча б одного рок-музиканта,
якому б подобалась влада його країни.
Та хоч якоїсь країни :) Хоч якась влада.


ДистЕду. У понеділок вирішила спробувати могилянську цікавинку - дистанційне навчання [link]. Контрольна, лекція - все ок :) Але все одно на пари треба ходити - бо своєму монітору ти питання не поставиш.

Благодійний концерт. По-троху почали готувати концерт до Дня Академії. Скажена річ, насправді. Початково планували все на 15.10, але через технічні моменти з деякими гуртами довелось ділити концерт на дві частини - перша буде 12го, друга - 15го. Я особисто тому дуже рада, бо 15го мене не буде у Києві :) Тому усі свої сили зараз напрявляю на 12те. У середу виступатимуть гурти: Pur:Pur, Нумер482, Dazzle Dreams та Друга Ріка. На 15те поки що заплановані Антре, ТаРута, могилянський гурт Ride the SubWay та С.К.А.Й. Побачимо як усе буде. Концерти направлені на збір коштів для лікування могилянців, що цього потребують. Мова йде про онкохворих. Ближче до концерту викладу офіційний анонс та більш точну інформацію.

Дебатна Школа Preview. Також в активну фазу вступила підготовка до П'ятої Дебатної Школи НаУКМА - реєстрація учасників, написання програми тренінгів тощо. Афігенно радісні бігали, коли нам дали приміщення, бо ми вже слабо у це вірили :) Дякую Молчанову, що нарешті повернувся й зняв паніку.

Вихідні - ДШ5. Власне, на цих вихідних було проведено Дебатну Школу. Її тренером була я. Знала, але лише зараз відчула як це важко цілий день протягом восьми годин про щось розповідати, зацікавлювати людей, навчати, тренувати тощо. Й так обидва вихідні. Ледь жива, але афігенно щаслива :) Все було краще, ніж очікувалось - ми всі впорались. Не без фейлів, але то було не критично. На другий день прийшло навіть на дві людини більше, ніж на перший - це взагалі унікальний феномен! Побачимо які будуть результати. Наступні кілька засідань також будуть продовженням навчання. Поки що люди запалені.












Немає коментарів:

Дописати коментар