понеділок, 10 жовтня 2011 р.

Тиждень 40. Набутий

Ти можеш боротися зі своїми
бажаннями, тільки якщо бажання
боротися з ними більше за самі бажання.

Все таке ціле. У четвер після пар вирішили з одногрупницями подуріти. Ну як вирішили... Так вийшло :) Пари закінчились близько години дня, а засідання Дебатного клубу аж о шостій, тому ми мали п'ять годин вільного часу. Ми замовили бокси з китайською їжею, як у справжніх американських фільмах про Нью-Йорк. А поки чекали, то встигли побувати навіть на семінарі з соціології, що відбувався на плацу під відкритим небом. Така ностальгія :) Але я не буду за тим скучити, хоча навіть умудрилася дати кілька відповідей на цьому занятті - то були мої колишні сокурсники та викладач, з яким добре знайома, тому всі трошки повеселились. Але ж і відповіді я давала правильні. Пан Хуткий навіть сказав: "Так і тягнеться рука бали поставити" :)
Після того вже як ми поїли (нас, до речі, троє було), то нас почало трошки ковбасити через перенасичення поживними речовинами. Ми ще змотались у МакДональдс випити кави, що різко додало настрою :) Ми співали, бігали, видавали різні звуки, я лежала на асфальті. Добре було :) Й зовсім без додаткових допінгів. А про "ціле" - "Цілий день, цілу годину, ціла порція... Все таке ціле..." :)

Іра. У п'ятницю зустрілась зі своєю колись дуже близькою подругою. Ми не бачились трохи більше року. Вона трохи змінилась, наче доросліше стала. Дещо втратила. Декого дуже важливого. Це змінює. Гуляли Оболонською набережною - навіть не могла уявити як там гарно ввечері! І як прекрасно спостерігати зміну часу доби саме там. Захід сонця - палаючий! Мені не вистачало Іри. Її мене теж. Обидві відзначили, що Інет-спілкування надає оманливе відчуття близкості - типу, ось - ми ж зовсім "тут", ми завжди поряд! - але це відтягує потребу живого спілкування, й вона нікуди не дівається. Треба буде ще якось вилізти кудись разом найближчим часом. Це те, що важливе.

Вихідні. Були дуже дощові. У суботу нарешті купила собі навушники - вже майже чотири місяці без них мучалась! У ту ж суботу зіграли з Бабайкою на показовій грі на Дебатній Школі КІСІТ-НАУ. Зайняли перше місце - непоганий результат, вважаючи, що ми збираємось разом їхати на турнір "Tendency" на наступних вихідних.

Немає коментарів:

Дописати коментар