понеділок, 24 жовтня 2011 р.

Тиждень 42. Чорно-білий

Крізь з'їхавший дах краще видно зірки.

День для себе. У середу не пішла на пари, влаштувала собі відпочинок для душі та голови. Слухала музику, дивилась "Зелёный театр в Земфире". Ще, здається кілька фільмів глянула, але вже не пам'ятаю. Добре було, тихо.



День Міма. Влаштувала собі та двом одногрупницям чорно-білий четвер. Прийшла на пару з матаналізу в гримі міма :) Так усі пари й була. Викладачі цілком нормально сприйняли, посміхались. Навіть на нашу кафедру заглянула. А після пар розмалювала дівчат так само й ми пішли гуляти. Фотографувались зі світом та людьми, було весело та чорно-біло, хоча дуже дуже кольорово! Навіть одного нормального за собою таскали. Щиро тому, щоб хтось міг сфотографувати нас втрьох. Світ сприйняв нормально, теж посміхався.















Антре та Ellis. У п'ятницю сходили на концерт вищеназваних гуртів. Наче все ок було, але якось без драйву для мене особисто. Інша публіка цілком тішилась. Звучали навіть композиції, що мені подобаються, але якось мені воно було... чорно-біло. Зате після концерту непогано поспілкувались :) Дішли висновку, що ментос має бути правильним, а Гітлер буває у йогурті.





Немає коментарів:

Дописати коментар